You are currently viewing Rapport og resultater fra wrestlingshow i Aud.Max på Samfunnet i Ås [23/8-2023]
Dagens helt: Espen Olsen vant wrestling-turneringen foran nærmere 800 studenter i Aud.Max. Foto: Mathilde Brunvoll / Samfunnet i Ås.

Rapport og resultater fra wrestlingshow i Aud.Max på Samfunnet i Ås [23/8-2023]

Onsdag 23. august var endelig Norsk eliteWRESTLING tilbake i Aud.Max på Studentersamfunnet i Ås, for første gang siden 2017. Med tett oppunder 800 solgte billetter, var det duket for action, spenning, masse show og stemning som var til å ta og føle på. Dette er sånn wrestling kan være i Norge!

Togafest og wrestlingshow med Norsk eliteWRESTLING

Kombinasjonen togafest og wrestlingshow slo an blant publikum, som startet å lage stemning allerede før showet startet.

Det hele toppet seg da dommeren telte til tre i finalekampen som var av det spesielle slaget: Tre wrestlere mot hverandre, ingen diskvalifikasjoner og ingen countout. Raskt etter den lite populære Tommy P, som omtaler seg som Norges mest perfekte influencer, ble kastet brutalt gjennom et bord, sørget den langt mer populære Espen Olsen for å vinne kampen med pin på Ryan «the Destroyer» Howard.

Et kompakt wrestlingshow på en times tid med fire spektakulære wrestling-kamper, ble avsluttet til vill jubel fra studentene.

Wrestling i Norge: Wrestlingshow med Norsk eliteWRESTLING i Aud.Max. Show og underholdning. Foto: Hanne Rabbås / Samfunnet i Ås.
Spektakulær showopplevelse: Espen Olsen gjør seg klar for et luftig svev i wrestlingringen. Foto: Hanne Rabbås / Samfunnet i Ås.

Resultater fra Aud.Max i Ås, 23. august 2023

  1. ESPEN OLSEN vant over «Ikonet» ERIK ISAKSEN.
  2. RYAN «the Destroyer» Howard fikk MEGA-MAX til å gi opp.
  3. TOMMY P vant over KLIN KOKOS på en kontroversiell diskvalifkasjon.
  4. Finale (alle-mot-alle, no dq, no co): ESPEN OLSEN beseiret TOMMY P og RYAN HOWARD etter pin på Howard og vant kveldens turnering.

Takk til Samfunnet i Ås og publikum

Vi ønsker å takke Samfunnet i Ås for samarbeidet om wrestlingshowet, og ikke minst de mange hundre tilskuerne som sørget for å skape ekte wrestling-stemning i Aud.Max.

Norsk eliteWRESTLING ser frem til flere show på Ås i fremtiden.

Studentforeninger andre steder i Norge – og andre arrangører – er velkomne til å kontakte oss om booking av show.

Wrestling i Norge: Wrestlingshow med Norsk eliteWRESTLING i Aud.Max. Show og underholdning. Foto: Mathilde Brunvoll / Samfunnet i Ås.
Stemningsfullt: Klovnen Klin Kokos kommer ut på scenen i Aud.Max. Foto: Mathilde Brunvoll / Samfunnet i Ås.