You are currently viewing Rapport og resultater fra wrestlingshow på Kroa i Bø [17/8-2023]
Ekte wrestling-atmosfære: Folksomt på Kroa i Bø og topp stemning under Fadderuka i august 2023.

Rapport og resultater fra wrestlingshow på Kroa i Bø [17/8-2023]

Torsdag 17. august var Norsk eliteWRESTLING tilbake igjen i Bø i Telemark, med mer wrestling på Kroa i Bø – denne gang i forbindelse med Fadderuka 2023.

Det var gledelig at det var dobbelt så mange tilskuere som sist vi var på Kroa i vinter, og det var ingen tvil om at de var klare for en spektakulær showopplevelse. Publikum sørget for topp stemning fra start til slutt.

Etter en spennende tittelturnering, kunne det unge supertalentet Rayo Flores forlate Bø som regjerende mester i Norsk eliteWRESTLING.

Resultater fra Kroa i Bø, 17. august 2023

  1. Semi-finale 1: «Ikonet» ERIK ISAKSEN vant over ESPEN OLSEN.
  2. Semi-finale 2 og tittelkamp: RAYO FLORES (utfordrer) beseiret RYAN «the Destroyer» HOWARD (mester) og er ny mester i Norsk eliteWRESTLING.
  3. BJØRN SEM slo KLIN KOKOS.
  4. Finale og tittelkamp: RAYO FLORES (mester) beseiret «Ikonet» ERIK ISAKSEN og er fortsatt mester i Norsk eliteWRESTLING.
  5. BJØRN SEM & RYAN HOWARD vant over RAYO FLORES & ESPEN OLSEN (Sem pinnet Olsen).
Wrestling i Norge: Rayo Flores (wrestler). Wrestlingshow med Norsk eliteWRESTLING under Faddukeruka 2023 på Kroa i Bø i Telemark.
Populær wrestler: Rayo Flores er ny mester i Norsk eliteWRESTLING.

Takk til Kroa i Bø og publikum

Vi ønsker å takke Kroa i Bø for samarbeidet om showet, og publikum som bidro til å skape ekte wrestling-atmosfære i lokalet.

Norsk eliteWRESTLING ser frem til flere show på Kroa i Bø i fremtiden.